maandag 8 februari 2010

Start Campagne

Afgelopen zaterdag is de campagne officieel van start gegaan met posters plakken in Vriezenveen. Iedere politieke partij had een afvaardiging gestuurd om de posters op te plakken, natuurlijk met de plaatselijke pers erbij. De VVD-Twenterand was ruim vertegenwoordigd met 3 personen en onze MRU. Met deze MRU trekken we veel aandacht, wat natuurlijk de bedoeling is.

Na het posters plakken in Vriezenveen zijn we vol goede moed vertrokken naar Den Ham om daar de inwoners te bezoeken, de VVD komt naar u toe! We zijn goed herkenbaar met onze VVD jassen en sjaals. In de plaatselijke supermarkt begonnen en verschillende mensen gesproken om vooral toch maar te gaan stemmen op 3 maart, en de dames maar even speciaal toegesproken:” je gaat toch wel op een vrouw stemmen?!” Het liefst natuurlijk op lijst 7 nummer 1.

In de andere winkels en op straat worden we aangesproken door inwoners in Den Ham die het vooral willen hebben over de verkeersstructuur op de Brink, en de omgeving rondom Den Ham. Voor wat betreft de leefbaarheid van de kern Den Ham, maken de hammenaren zich zorgen, veel mensen zijn bang dat Den Ham geïsoleerd raakt. Dat mag natuurlijk niet gebeuren!!

Tegen een uur of 1 vertrekken we met de MRU naar Vroomshoop het Julianaplein en Amaliaplein. Ook hier hebben we veel mensen aangesproken om toch vooral te gaan stemmen, wij hebben de stempotloden geslepen voor de mensen en laten ze de keuze, het liefst natuurlijk stemmen op de VVD, maar wordt het een andere partij, ook goed, als je je stem maar niet verloren laat gaan. We worden overal vriendelijk ontvangen en de meeste mensen zijn bereid voor een praatje. Volgende week zaterdag gaan we weer vrolijk naar andere kernen in Twenterand en hopen we natuurlijk op een net zo’n hartelijk ontvangst dan afgelopen zaterdag.

A.s. woensdag houdt de VVD een politieke avond in Harwig Den Ham, met Charlie Aptroot en plaatselijke ondernemers. We gaan eerst de situatie rond Twenterand bespreken en ieder panellid krijgt ieder 3 tot 5 minuten om iets te zeggen over het wegennet rond Twenterand. Nadat ieder panellid zijn mening heeft gegeven gaan we de zaal hierbij betrekken en krijgen we een vraag en antwoord ronde. Daarna gaan we met dit panel over de verkeerssituatie in de kernen praten en ook hier krijgt men 3 tot 5 minuten om vanuit zijn eigen bedrijfssituatie hier iets over aan te geven. De aanwezigen in de zaal krijgen weer volop gelegenheid hierop te reageren. Ik hoop op een leuke interactieve avond, met uitkomsten waar we als VVD Twenterand wat mee kunnen.

Donderdag 11 februari is er in Vriezenveen weer een verkiezingsdebat van Delta FM, de derde van een cyclus van vier. Ik zal namens de VVD deel nemen. We gaan het dit keer vooral hebben over de verkeersvisie Vriezenveen en cultuur.
Het wordt dus weer een drukke week vol met leuke politieke zaken, campagne voeren is druk maar leuk, ik heb er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten